Profil

B.M.P. Transport ApS er et dansk ejet transportfirma etableret i 2003. Firmaet beskæftiger i dag 6 medarbejdere herunder ejeren Bo Møller Pedersen. Vi er lokaliseret i Tølløse på Sjælland, hvorfra vi dagligt kører rundt i det danske land.

Men B.M.P. Transport er mere end bare et firmanavn. Vi er en kerne af medarbejdere, som hver dag enten kører landet rundt med dit gods eller holder styr på det administrative, så alt går som det skal.

Smilende og venlige chauffører

Når du hyrer et transportfirma til at stå for dine leverancer, så hyrer du samtidig et ansigt ud ad til. Derfor lægger vi stor vægt på, at vores chauffører repræsenterer dig bedst muligt.

Vi ser det som vores opgave, at levere dit gods med et smil – og nej, det er ikke salgsgas, men en ægte vision.

Miljøvenlige biler

Vores biler er kernen i vores forretning, og skal derfor altid være i tip top, så vi kan levere en driftsikker løsning til dig.

Miljøet er vigtigt for os. Derfor har vi CO2 filtre i samtlige af vores biler, og bidrager dermed til at nedbringe det samlede CO2 udslip i Danmark.

Du kan læse mere om hvem vi er og vores medarbejdere, samt få flere detaljer om vores miljøvenlige biler ved at klikke på billederne herunder.

     

Du kan desuden læse vores forretningsbetingelser her.

B.M.P. Transport Aps

Højvangsvej 17
4340 Tølløse
CVR. 29325855
Ring til os på

(+45) 22 83 89 92

Eller send en mail til
info@bmptransport.dk